Nieuw: Multiseed & Pretzel Sesam Bun voor gourmet burger lovers

12/03/2024 14:00

Zeg niet zomaar hamburger tegen een hamburger. De jongste jaren is de snelle hap getransformeerd tot een ware gourmet trend. 

Uit een recent onderzoek blijkt dat 84% van de consumenten een kwaliteitsvol broodje noodzakelijk vindt voor een goede burger ervaring. Drie op de 5 consumenten verwacht dat hun burger wordt geserveerd op een Gourmet Bun. 

“Bij Lantmännen Unibake vinden we het belangrijk om in te spelen op de wensen van de consument en breidden we ons assortiment buns de voorbije jaren stelselmatig uit”, zegt Edwin van Dijken, Business Leader Fast Food. “We zijn dan ook trots onze nieuwste topped hamburger buns voor te stellen: de Multiseed bun en de Pretzel Sesam bun. Deze buns spelen bovendien in op de kwaliteits- en convenience wensen van food professionals.” De Multiseed Hamburger bun is met zijn topping van sesamzaad en gierst erg knapperig en bidet een unieke smaakbeleving. Kenmerkend voor de Pretzel Sesam Hamburger bun is dan weer het zachte kruim en de authentieke pretzelsmaak.  

“Deze nieuwe buns zijn niet alleen geschikt voor de klassieke burgerrecepten maar zijn ook perfect voor verrassende en exotische smaakcombinaties – inspelend op de groeiende trend van streetfood en wereldkeuken”, aldus Edwin van Dijken. 

De Multiseed & Pretzel Sesam Hamburger Bun zijn sinds 1 februari 2024 beschikbaar.