Jouw wereldleider in diepgevroren bake-off producten

Met meer dan 6.000 medewerkers laten we mensen in meer dan 60 landen ter wereld elke dag genieten van ons brede, diepgevroren bake-off broodassortiment. Gemaakt met liefde en passie voor het vak en natuurlijk van de beste ingrediënten met respect voor de natuur.

 

Lantmännen Unibake is onderdeel van de Lantmännen groep

Lantmännen is een Zweedse coöperatie van 18.000 boeren en leider in Noord-Europa op het gebied van landbouw, machines, bio-energie en voedingsproducten. Met landbouwgrond als fundament, creëert Lantmännen waarde binnen de hele keten: van veld tot vork. Binnen de groep zijn er vijf sectoren. Lantmännen Unibake verricht specifiek onderzoek om innovatie binnen de voedingssector mogelijk te maken. Dit uit zich in veelzijdige bakkerij-expertise, ondernemerschap op internationale schaal en een gevarieerd klantenportfolio.

 

2grootste bakkerijgroep in europa     

 

Lantmännen Unibake is de op één na grootste bakkerijgroep van Europa met meer dan 30 bakkerijen in 13 landen. Onze roots liggen in Zweden. 

Bakken zit in ons bloed sinds 1880. Lantmännen Unibake brengt traditie en vakmanschap samen: al meer dan honderd jaar hebben wij ervaring met bakken.

Vandaag de dag doen we dit in moderne en innovatieve bakkerijen met oog voor mens en milieu. Lees over onze duurzaamheidsdoelen!