Wij zijn van vele markten thuis, ook die van jou! We kennen de uitdagingen van de foodservice en retail markt en bieden altijd een passende oplossing

Foodservice klanten

Waar brood is, is Lantmännen Unibake! Van grote hotel -en fastfoodketens tot lokale broodjeszaken en restaurants: wij kennen de uitdagingen en zoeken een passende oplossing! Met tips voor afbakken, slimme producten en trainingen voor je personeel. 
Wij staan voor je klaar! 

Retail

Lantmännen Unibake werkt samen met diverse retailers in de Benelux en ver daarbuiten. Zo zijn enkele van de grootste retailers in Engeland, Duitsland, Spanje en Scandinavië klant van onze bakkerijen. Wij zijn op internationaal vlak hierdoor één van de grootste aanbieders van bake-off oplossingen aan retailers. Onze schaalgrootte, innovatiekracht, jarenlange ervaring en passie zijn hierin onze kracht. 

Grossiers

De grossier is een onmisbare schakel in onze distributieketen. Deze belangrijke vertrouwenspartner zorgt er dagelijks voor dat al onze producten tot bij onze duizenden eindklanten belanden. Een goede samenwerking is daarom heel belangrijk.


Onze foodservice klanten

YouTube preview

Lunchroom/ sandwichbar

Voor het succes van je broodjeszaak zijn tevreden klanten erg belangrijk. Dat begint met een snelle en efficiënte service maar ook met een vers aanbod die inspeelt op de verwachtingen van je klant. Met onze makkelijk te bereiden, multi- inzetbare, kwalitatieve producten bespaar je tijd, energie en maak je je klant blij!

Hotel

Het ontbijt is dé manier om je te onderscheiden en goede reviews te scoren. Wij helpen jou en jouw team het juiste aanbod te selecteren, constante kwaliteit te bieden en tegelijkertijd de foodcost en marges te beheersen.

Restaurant/ eetcafé

We helpen je graag producten te kiezen die jouw gerechten aanvullen om met jouw aanbod optimaal rendement te halen en jouw gasten te blijven verrassen.

Quick service restaurant

Veel tijd om te wachten hebben je klanten niet: snelheid is dus geboden! We helpen je graag kostenefficiënt te blijven en je winst te maximaliseren met producten die snel en gemakkelijk te bereiden zijn.

Catering

Tijd is geld. Dat geldt ook voor jou als cateraar. Eten moet uitnodigend, vers en smaakvol zijn, maar ook gemakkelijk om voor te bereiden. Ons assortiment biedt hier de perfecte oplossingen voor. 

Petrol

We helpen je o.a. door assortimentskeuzes te adviseren, recepten te creëren en medewerkers te trainen om het brood op de juiste manier af te bakken. Efficiënt in tijd en kosten!

Leisure

Met een passie voor innovatie en differentiatie staat de totaalbeleving van jouw gast centraal. Onze ultra gemakkelijke en on-trend producten bieden de perfecte oplossing en voegen plezier toe aan je werk. Zo kan je je volledig concentreren op het creëeren van onvergetelijke momenten voor jouw gasten.