Wie zijn wij?

Wij zijn Lantmännen Unibake, één van de grootste Europese bakkerijproducenten met meer dan 30 bakkerijen in 13 landen. Met meer dan 6.000 medewerkers wereldwijd en 450 collega’s in ons BeNeFrItEs team (België, Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje) laten we elke dag mensen genieten van ons heerlijke assortiment. Gemaakt met liefde en passie voor het vak en natuurlijk van de beste ingrediënten met respect voor de natuur. 

Wil jij deel uitmaken van ons team en samen met ons groeien? 
Ontdek de mogelijkheden en bekijk onze openstaande vacatures!

 

Ons BeNeFrItEs team

We bieden met Lantmännen Unibake een groot assortiment aan diepgevroren bake-off producten (brood, fastfood, hartig en zoet) aan foodservice en retailkanalen in meer dan 60 landen ter wereld. Ons BeNeFrItEs team bestaat uit 450 enthousiaste collega’s. We werken in moderne productiefaciliteiten & hoog technologische omgeving in Moeskroen en Londerzeel. 

>  Meer over Lantmännen Unibake

 

Gezonde & veilige werkplek

Als verantwoordelijke werkgever hebben we een morele en wettelijke verplichting om gezonde en veilige werkomstandigheden voor al onze mensen te garanderen.  Een veilige en gezonde werkplek bevordert de betrokkenheid en productiviteit van ons team. We zorgen voor een consistent hoge standaard in al onze wereldwijde activiteiten, waardoor onze werknemers worden beschermd. 

> Ontdek onze openstaande vacatures 

8 redenen om voor Lantmännen Unibake te kiezen!

  1. Diversiteit: Bij ons geen ambitie, maar een realiteit. Momenteel komen jouw toekomstige collega’s uit meer dan 40 landen.
  2. Afwisseling & innovatie: Afwisseling hoort bij ons werk. Jouw dag verandert, want elke dag verandert het bedrijf ook.
  3. Moderne & innovatieve omgeving: We werken in een moderne productiefaciliteiten & hoog technologische omgeving.
  4. Mensen centraal: Ons hele proces vergt teamwork, openheid en wederzijds respect.
  5. Duurzaamheid: Verantwoordelijkheid nemen is broodnodig, daarom bakken wij voor een betere wereld. Met oog voor gezondheid, klimaat en mens.
  6. Coöperatie van Zweedse landbouwers: Onze coöperatie is eigendom van mensen die het land bewerken en niet de zakken van bankiers vullen. Je werkt dus voor mensen die écht van bakken houden.
  7. Grenzeloos verbonden: Werken voor een wereldwijd bedrijf is andere koek. Je voelt je verbonden met iets groters. Jouw team werkt gezamenlijk aan een hoger doel.
  8. Een vliegende start: Elke dag starten er nieuwe mensen binnen ons team. We zijn gewend om vanaf de eerste dag direct voor je klaar te staan, zodat jij een vliegende start kan maken!

         > Direct solliciteren

 

Kom jij ons team versterken?

Als jij op sollicitatie bij ons komt, hebben we verschillende fases om de perfecte match tussen jouw ambitie en de functie te garanderen. Dit doen we door middel van verschillende gesprekken en soms een online assessment. Naast onze vacatures zijn er ook mogelijkheden om te starten met een stage of traineeships.  

> Direct solliciteren