Pastridor breidt gamma uit met mini- en volkorenvarianten van Naanta Pocket Breads

Pastridor, een merk van Lantmännen Unibake, voegt een nieuwigheid toe aan zijn aanbod voor de horeca: de mini- en volkorenversie van de populaire Naanta Pocket Breads. Daarmee speelt Pastridor in op de toenemende vraag naar variatie, ambacht en wereldse smaken.
Naanta: Indiaas naan + Mediterrane pita
Met de Naanta combineert Pastridor het beste van twee werelden. Het unieke, rustieke broodje bevat de rijke smaak van Indiaas naan, en de veelzijdigheid van het traditionele pitabroodje.
Horecazaken konden al volop experimenteren en de standaard Naanta gebruiken voor hun street- en fastfoodcreaties, zoals ook Casper Bosman van FreshMind Food: “Ik heb de Naanta Pocket Bread toevallig ontdekt en besloot het te testen. Het eerste broodje voor Fresh Minds lag al snel op de planken. Wat ik zo mooi vind aan Naanta, is dat het vierkant is en als je het doormidden snijdt, je twee grote gerechten eruit kunt halen. Bovendien hoef je het niet af te bakken. Vaak is een broodje lekkerder als je het even opwarmt in de oven, maar dit broodje heeft dat echt niet nodig.”
Met de volkoren- en minivariant kunnen horecauitbaters nu nog een stapje verdergaan. Zo biedt de volkorenvariant een gezonder alternatief en kan de mini Naanta bijvoorbeeld ingezet worden als hapje of in sharing concepten.
Makkelijk te bereiden
De Naanta Pocket Breads zijn steengebakken, waardoor ze hun unieke smaak en ambachtelijk uiterlijk krijgen. Ze bevatten bovendien veel vezels en weinig zout. Doordat de Naanta’s voorgesneden zijn, stevig en lekvrij zijn, kunnen ze makkelijk gevuld worden zonder te breken. Daardoor zijn ze geschikt voor take-awayrecepten, en voor keukenteams met wisselende ervaring.
“De Naanta Pocket Breads bleken een schot in de roos voor horecaondernemers die hun klanten willen laten kennismaken met nieuwigheden. Het luxebroodje past perfect bij de steeds populairdere streetfoodtrend, zowel qua smaak als gebruiksvriendelijkheid. De uitbreiding met een mini- en volkorenversie biedt nu nog meer variatiemogelijkheden”, zegt Laura Scheijgrond, Marketing Manager bij Pastridor.
De Naanta Pocket Breads zijn vanaf mei in de drie varianten te verkrijgen. Recepten voor bereidingen met Naanta Pocket Breads zoals het trio van Naanta’s met ceviche van tonijn, de Naanta met zalm en tzatziki of de veggie Naanta met knolselderkebab zijn hier te vinden, of via de Pastridor Menu Matcher.