Uw vertrouwen in onze producten waarborgen

Wij zijn partner van onze klanten: we adviseren over trends, delen kennis en nuttige ideeën en bieden de zekerheid van een transparante en veilige toeleveringsketen. 

Voeding

Een belangrijk onderdeel van onze verantwoordelijkheid, gaat over het uitvoeren van onderzoek. Hiermee kunnen we nieuwe producten ontwikkelen die voldoen aan de eisen van de klant. We werken op thema's als zoutreductie, verminderen van cholesterol en het ontwikkelen van rogge- en volkorenproducten. Ook werken we mee aan nationale en internationale initiatieven die bijdragen aan gezondere voeding voor consumenten.  

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid is altijd van het grootste belang. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze bakkerijen voldoen aan de BRC Global Standard for Food Safety, of aan een gelijkwaardige door het Global Food Safety Initiative goedgekeurde richtlijn. Onze handelingen zorgen ervoor dat we alert blijven op criminele acitviteiten in de keten. Al onze grondstoffen zijn traceerbaar tot het land van herkomst -en in het geval van pecannoten- tot de specifieke verbouwer. 

Lantmännen Unibake verzekert:

  • Een transparante en veilige logistieke keten
  • Nieuwe producten die voldoen aan nutritionele waarden
  • Grondstoffen die allen traceerbaar zijn tot het land van herkomst